hurtbulledag!

dagen hade en ganska knegig start då jag fick tillbaka både Matte D provet och Psykologiprovet och hade önskat att det gått bättre på bägge, men men, ingen anledning att deppa! Får se till att ta nya och friska tag till nästkommande prov istället :)
efter skolan så spelade vi lite bowling med klassen, vilket var hur trevligt som helst :) hihi kul att man gick ut som segrare också *blink blink*

på något vis så har jag haft en dålig känsla över hela denna dag och tänkte att lite shopping skulle glädja upp denna dag, så jag tog en snabb visit på Zara och fann en jättefin t-shirt i korallrött! shoppingen hade inte den effekt jag önskade och hurtade iställetiväg till Friskis&Svettis ( jag är ju deras nya anhängare nu så att ;) ).
Testade ett nytt aerobicpass idag, å GUD så kul det var! och efteråt var man sådär härligt rosig om kinderna så att det känns att man tagit i :) ser fram emot nästa pass!

men nu måste jag plugga lite till morgondagens religionsprov, tudalooo!


<3
/L

ps. måste berömma ida för hennes bedårande turban som hon hade idag i skolan, fashionista yes yes!

födelsedag pch hemmafest :)

just nu sitter jag hemma hos min barndomsvän mathilda och inväntar hennes födelsedagmiddag som ska ske om endast några få minuter. vi sitter och väntar in gästerna :) på menyn har vi pasta och kyckling, och självfallet vin till middagen :) och eftersom flickan fyller 20 år så kom jag på den ultimata preseten: presentkort på systembolaget! fyndigt va?
efter att jag suttit här och grattat flickan ett tag så måste jag bege mig hem till felix för lite hemmafest. hihi undrar hur det kommer bli när alla andra redan vart där ett tag å fått i sig x-mycket alkohol, men det ska bli kul och se :)
vi ses hos felix, flickor !

<3
/L

hurtigt värre!

idag tog jag steget ut mot ett hurtigare och friskare liv! mor å jag var och köpte ett friskis och svettis kort till mig :D
ännu en tapper jävel i friskis-klanen ;) friskis-tanter och gubbar, akta er!



image62

<3
/L

ELLE

hur ska jag kunna vara förmögen till att plugga till mitt matematik D prov när nya ELLE fumlat sig ner i brevlådan?
nu blir det massa läsning och en riktigt bra planering av min budget, knappast en bättre sysselsättning men sjuhelsikes mycket roligare! shopping-yra :)


<3
/ L

shop 'til you drop

ursäkta ursäkta ursäkta bloggtorkan, men den har fallit ner på prioritetslistan för min andra glädje i livet nämligen shopping.
Man är ju nyligen (en vecka sen) hemkommen från de franska alperna och Val d'isère och innan man visste ordet av det hade våren tydligen smygit ända till Stockholm! En ny årstid = en ny garderob

Nu följer en olidligt kort sammanfattning på veckans inköp:
Vårjacka i brunt, H&M
Mönstrad halsduk, H&M
Svart t-shirt, H&M
Vit t-shirt, H&M
Klänning, Zara
Snickarkjol, Zara
A-linjeformad tunika/top, Gina Tricot
Svarta Ballerina, Din Sko
Stor vit väska, Friis & Co (infogad bild)
Pilotglasögon, Wedins Accent
Plånbok, Wedins Accent
Svarta solglasögon, Mango (infogad bild)

vi syns i vimmlet flickor! <3
/ L