Bloggtorka

Måste verkligen be om ursäkt för bloggtorkan som härskat på sistonde! Men har haft fullt upp på annat håll. Den stora resan stundar ju, vilket allt kretsar kring just nu, så det är svårt att få tid till allt annat.

Idag har jag hursomhelst gjort några sista (okej, nästan sista) inköp inför resan :) Var så otroligt längesen jag unnade mig själv något i klädväg, men efter mycket övervägande beslöt jag mig ändå för att jag var värd lite nytt (och sparkonton fick ta stryk.. men det är ju en annan historia). Är hur nöjd som helst med mina inköp, samtliga från
Gina Tricot, som verkligen har fått in kläder som bara är to die for!

Ska försöka lägga upp bilder senare :)

Puss & Kram C

Keds

Dessa skor borde införskaffats länge länge längesen! Vad tänkte jag med i vinter?

/L

Alla hjärtans dag

Hejsan alla läsare!

Igår var det ju som ni alla vet Alla Hjärtans Dag - dagen som både älskas och hatas.
Själv hade jag den mest underbara dagen ni kan tänka er! Och då förstår ni säkert att jag är en av dem som älskar denna dag, vilket är lätt när man har en sådan fantastisk pojkvän som jag har <3 <3

På kvällen åkte jag i alla fall hem till min älskling och sen fick jag blunda medan jag gick in i hans rum. Jag blev lite nervös då, hihi! Rummet var fullt med tända ljus och röda rosor, så vackert! Sen fick jag ett jättegulligt kort och en sån där smyckesask i form av en ros ni vet. I den fanns två guldörhängen med glitter formade som hjärtan! Verkligen jättefina, tack!
Efter presenterna var det dags för middag och även den var alldeles perfekt! Ruccolapizza med färsk mozarella och nybakat chiabatabröd med vitlökssmak på Vedungen i Alvik, mums! Kan verkligen rekomendera dem om man vill smaka på världens godaste pizzor bakade i vedeldad ugn av mysiga italienare! Till efterrätt blev det vaniljglass toppad med varm chokladsås och kaffe!

Därefter bestämde vi oss för att åka tillbaka hem till honom och mysa under täcket framför Tv:n och mumsa på chokladhjärtan. Den perfekta avslutningen på kvällen var när han sjöng för mig när vi låg där i sängen, då kände jag mig så älskad som en människa om möjligt kan bli.

Tack älsklingen min för en underbar Alla Hjärtans Dag! / m

Hufvudsaken

Dagen än så länge har varit helt underbar :) den har nämligen ägnats fullt ut åt vårt företag som idag har stått på den årliga mässan i skolan och sålt våra örngott till både höger och vänster! Jag trodde inte vi skulle sälja många alls, men intresset var jättestort bland såväl lärare som elever, så vi sålde över 30 stycken :D helt sjukt bra jobbat tjejer - jag (VD som jag är) kan inte vara annat än stolt <3

Vi började dagen riktigt tidigt, med frukostmöte i matsalen kl 7.30. Där gick vi igenom upplägget för dagen och avnjöt en riktigt mysig frukost :) Sen började montaget av vår vackra monter i ljushallen. Vi hade den perfekta platsen, lite i utkanten av ljushallen så att man såg oss precis när man kom in genom entren eller kom uppför spiraltrappan. Ett plus var också att vi fick stå bredvid våra vänner från företaget Find It - det gjorde dagen om inte ännu bättre <3 hihi.

Därefter förflöt dagen på hur snabbt och smidigt som helst, örngotten gick åt i en rasande fart och likaså godiset. I takt med att pengarna rasslade in fick vi även in hur många charmiga tävlingsbidrag som helst till vår lilla tävling, hihi.

Tack för en underbar dag alla ekonomiare :D (och speciellt mina sötnosar i hUFvudsaken <3)

hufvudsaken3hufvudsaken2hufvudsaken


"Ska vi gå hem och käka makaroner och hångla? Eller tycker du inte om makaroner?"

Puss & Kram /C

Onlineshopping

Mina nästa inköp blir nog följande:

Dessa tvärrandiga ballerinas från
Ellos som är ett måste inför våren/sommaren.
Samt dessa pilotglasögon från Wedins Accent. Men här behöver jag hjälp, de finns i 5 olika färger dvs. blå, gul, röd, grön och orange. Är mest inne på antingen gul, grön eller röd. Vad tycker ni? :)

<3
/L


ps. I lördags var jag med Sofia i Kungsberget å testade lite skidor och snowboard inför alperna och så. Tack för en underbar dag mon trésor! <3 Men nu vet jag inte hur jag ska göra i alperna, köra lite på båda eller fokusera på skidor?


Helgen

Vilken underbar helg! Fredagskvällen tillbringade jag med älsklingstjejerna o älsklingspojken hemma hos carl-johan i Bromma. Urmysigt med mycket te, skratt och skrik hihi! Det ska verkligen bli såå himla kul att åka till alperna igen! Tack för världens bästa alpmöte <3 Efter några intensiva timmar tog vi en sväng förbi Niklas och myste med rolig film, chips och godis hihi :) folk droppade av och tillslut var det minsann bara jag och sandra kvar med killarna..mums ;) vi låg och myste med varsin brommapojk i soffan och tiden rann iväg, så Carl-johan erbjöd urgullig som han är skjuts hem till Drottningholm och Vasastan. Såå duktig han är!
Lördagen blev en lugn dag. På förmiddagen åkte jag med josefine och sandra in till biblioteksgatan och inhandlade en del inför den kommande resan, och vi avslutade självklart shoppingen med en härlig latte på Sandys, mums! Därefter åkte jag och tränade för att sedan ta en tripp hem till Fredrik i Ålsten och ha en rolig schlagerkväll :) det blev en rätt sen kväll hihi så i min taxi hem höll jag nästan på att somna tihi! Ännu en oförglömlig kväll hos honom!

Dagen idag har tillbringats på Norrmälarstrand, med en massa godsaker och skratt för att fira Alexander på födelsedagen. Jättemysigt <3 Kvällen har som vanligt präglats av en massa telefonsamtal <3 Nu sitter jag bara och längtar till Alperna, det är inte långt kvar tjejer!! Jag kan knappt vänta…
Ses imorgon darlings!

 

Puss&kram / H  


Don't get mad, get even

Efter en helmysig träff med mina favoritflickor och älskade carl johan, sitter jag nu hemma i min säng med laptopen (mitt liv, mitt allt) i knät. Min ursnälla lillebror har laddat ner John Tucker must die till mig, så den tänkte jag se som en perfekt avslutning på kvällen :) till det har jag bullat upp med kanske den godaste chokladen som finns, PLOPP, samt en skål med valnötter och en stor kopp te :)
Nu skall här njutas för fulla muggar :)


johntucker


/C.

Bra avslut på en bra eftermiddag

Ett biobesök och timmar i bildsalen senare avslutades dagen med en shoppingrunda i Gallerian.
Tröjan är en oversized t-shirt i vitt (på bilden är den gul) som passar utmärkt med ett par leggings och nätta skor. Perfekt till sommaren! Den urgulliga axelväskan med rosetten på, matchade tröja så fint så den fick också följa med hem :)

Nå flickor, keepers?

<3
/L


Hårmodell

Hejsan!

Himla länge sedan jag tog mig tid för bloggen - det är inte så lätt att få denna bristvara, tiden alltså, att räcka till alla gånger har jag märk! Jag har fullt upp nu förtiden med härliga lucher, långa skavallertimmar, kvällspromenader, roliga fester och mys med alla underbara vänner ( ni vet vilka ni är <3 <3), min älskling som är bäst på jorden, alla intressanta kurser i skolan, jobbet, träningen, all extremt nödvändig shopping, hihi, och inte minst företaget. Snart ska vi vara med på en stor mässa, jättespännande, därför går mycket tid åt till planerande nu.
Nu ska jag i alla fall ta mig lite välbehövlig tid för bloggande :)

Idag var vi hårmodeller - grymt kul och en jättebra erfarenhet för vissa som kanske har en framtid inom yrket, hihi ;) Våra frisyrer blev i alla fall jättecoola, jag vill aldirg ta ur min! Tack så hemskt mycket Linnea för den fina frisyren och Loo för makupen <3 <3 Ni är så himla duktiga! Kan verkligen rekomendera UF Cocoa som vi modellade för, de säljer jättebra hårprodukter från REF.

Nu i eftermiddag mötte jag upp Leo i Högland och sedan tog vi tolvan hem till honom och åt plättar och drack mjölk. Mums vilket härligt mellanmål! Träffade även hans storebror Lucas för andra gången typ, verkligen hur charmig som helst, precis som resten av deras familj!

Nu ska jag plugga, sedan blir det OC för hela slanten och efter det kryper jag nog i säng - det är slitsamt att vara modell, men hur glammigt som helst! Eller hur brudar!? ;)

Pussar och Kramar / M


Fånga ögonblicken

canon

Titta vilken fin digitalkamera jag fick av mamma när jag mötte upp henne i stan idag!
Tack så mycket, älskar dig! :)



/L

Little Miss Busy

Förlåt för den stora bloggtorkan från min sida denna vecka, har miljoner anledningar till varför bloggen har kommit i andra, tredje, fjärde.. eller kanske till och med femte hand, hihi. Men jag lovar att bättra mig!

Veckan har varit väldigt mysig :) Lugnt och skönt i skolan och mycket skvaller med tjejerna vid luncherna som vanligt <3 Har även hunnit med några träningspass, lite jobb och en hel del mys med min älskling <3

Helgen har även den gått i mysighetens tecken, har tagit det lugnt nästan rakt igenom. Men lite nyttiga saker har jag dock hunnit med, hihi. Duktig som jag är har jag faktiskt både storstädat rummet och spenderat min fredagskväll som barnvakt (vilket i största mån bestod av att proppa i sig karamellkungen godis framför teven, hihi, jag älskar mitt jobb).

Minns ni att jag
förut var inne på att köpa en urhäftig tee från 80's purple? Efter mycket om och men beslöt jag mig slutligen för att slå till och köpa den och då visar det sig självklart att den är slut. Till min stora glädje upptäckte jag dock att de fått in ett gäng nya Little Miss och känner nu får att slå till på det här guldkornet istället. Vet att det verkligen är att gå från det ena till det andra, men en vit tee känns så mycket mer våren 2007. Vad tycker ni? :)

Little Miss Sunshine

Dagens ord

Dagens ord:

sötnöt





grattis till körkortet, Carl-Johan!


/L