Värdinnemöte på Grand Hotel

Grand Hotell

Oj oj oj, vilken hurtig dag jag haft!
Klockan 13 gällde värdinnemöte på Grand Hotel inför Årets Kock 2007. Vi satt i Vapensalen och höll ett möte om morgondagens gala, allas olika arbetsuppgifter och en liten rundvandring så att alla visste vart presscentret, loungen, lattebaren och så vidare skulle ligga :)
Sen hade vi värdinnor som skulle ta hand om seminariumet ett extramöte med Git, där vi gick igenom våra arbetsuppgifter lite närmare, ska bli så himla roligt det här! :)

Från ett jobb till ett annat, från Grand Hotel till Kungshomen, fortsatte jag min hurtiga arbetsdag :) Idag så ordnade jag och Alexander en liten fruktsallad till och med! :) hihi

Vid datorn får jag dock inte sitta alldeles för länge, frukost gäller på Grand Hotell redan klockan 0700 sharp och innan dess måste jag välja ut en av mina klänningar eftersom bankettens klädsel är Kavaj :)
En redovisning om morgondagen får ni dock vänta med eftersom vi förväntas fortsätta jobba på eftersläppningen och den kommer nog sluta rätt så sent!
Puss och godnatt gullungar så ses vi på torsdag!

<3
/L

Busy, busy, busy!

154304-47

Ledsen att jag inte har skrivit på länge, men jag har verkligen haft fullt upp på sista tiden!

Helgen var lovely as usual! Fredagen betydde utgång med 87-killarna ;) och sedan hem till mig med Daniela för en kopp the och en massa skvaller ända in på morgonkvisten, hihi!
På lördagen firade jag min lillebror som fyllde 15 stora år!! Pasta från italienska restaurangen Linguini, chokladtårta och en massa andra godsaker bjöds, mums!
 Söndagen spenderades med söte Carl-Johan på Kungsholmen för införskaffning av ett par sprillans nya slalomskidor! Dem är självklart TDF!

Idag har jag vart ledig hela dagen och spenderat den med Josefine och en hel hög med Cosmopolitan (riktigt hett just nu är btw plastfolie och pärlhalsband *blink blink*).
Sedan tog jag mig till Kungsholmen för ett träningsplats och stöter där på allas våran Blondinbella! Borde ju sjävklart ha föreslagit att vi skulle promenera tillsammans hem... Får komma ihåg det till nästa gång :)

Resten av veckan kommer det att bli lite shopping a´ la goggles, ev. frisörbesök och packning till min, Josefines och Idas skid-trip till Höglekardalen med hela killgänget över helgen!

See you <3

/ S.

En bra början på veckan

Hejsan :)

Gårdagens shopping var verkligen välbehövlig! Det blev två stycken klänningar, en vit bubbeldress och en vit A och Empireskuren (det är en blandning) klänning med guldtrådar. Båda är riktiga TDF klänningar. En riktigt mysig eftermiddag i stan helt enkelt, Malin fick dessutom en riktigt charmig och musikalisk flört hihi. Vi hann även med lite kändisspotting, på utanför Kicks kom Marie Serneholt förbi i en färgsprakande, cool outfit.
Denna dag har varit minst lika bra. Jag gick upp klockan nio och begav mig ut för att åka skidor, helmys! Efter det åkte jag hem till Sandra i Vasastan och lunchade, pasta med en väldigt spicy sås, Sandra är ju en riktig mästerkock hihi. Eftermiddagen spenderade vi med diverse modemagasin, russin och nachos, vilka tjockisar vi är :) Nu ska jag gå och måla naglarna med ett ljust Mavala nagellack! Ciao!

pussar / J

Snowboard i Flottsbro

Imorse väcktes jag av en urgullig Robin som undrade om jag inte ville åka till Flottsbor med honom, så han kunde lära mig åka snowboard. Vad svarar man på det? Självklart! ;) *blink blink*
Så då körde Robin iväg mot Flottsbro, med ett litet stopp vid Nockeby Torg där vi skulle hämta upp Sofias snowboard som jag så snällt fick låna, tack älskade vän! <3.
Snowboardåkningen gick bättre än förväntat, dock hade jag en utomordentlig lärare som fick det att gå enkelt ;) Det kanske blir en dag med snowboard i alperna, vi får se om jag orkar styra upp det, för det vore så himla mysigt!

Att säga hejdå till Robin var svårare än vad det brukar vara, gosse ska nämligen till Thailand på tisdag och spendera 1½ månad där, varpå han flyger till Australien och är där 1½ månad till.
Kommer sakna dig något oerhört gubben, tack för en underbar dag, den hade inte kunnat bli bättre <3

Pussar <3
/L


Lush

Hej!

Kvällen igår var superhärlig! Jag och älsklingen var hemma hos honom i Bromma och bara myste. Ingen av oss orkade göra någonting - shoppingturen under dagen hade nog tagit kål på oss, hihi! Shopping är ju min work-out som jag brukar säga ;)
Vi gick upp tidigt imorse, för att ta till vara på den underbara dagen - helt soligt och massa snö! Till frukost åt vi scrambled eggs med bacon och härlig apelsinjuice. Mums!

Efter frukost mötte jag upp Cissi för att åka in till stan. Vi hade såå mycket att prata om! Förutom allt nytt skvaller och alla underbara nyheter, hann vi med en del shopping också. Måste tipsa om Lushbutiken vid Stureplan - helt sjukt bra service och produkter som i alla fall inte jag kan klara mig utan! För er som inte vet så är allt de säljer handgjort! Mums säger jag bara!


Pussar och Kramar / M

Kungsberget

Hejsan allihopa!

Åh vilken härlig lördag jag har haft! Eftersom snön äntligen har kommit så tog jag med älsklingen upp till Kungsberget igår. Det var såååå underbart! Solen sken och allt var bra. Hur mysigt som helst att åka på en liten mini-weekend med min egna lilla brommapojke. Ett plus var ju att man hade så fräsch hy sen när man kom hem på kvällen, helt rosig om kinderna hihi. Annars var vi väääldigt trötta när vi kom hem, så trötta att vi struntade i att laga mat och kilade ner till vedungnen för att köpa pizza istället, mums! Världens bästa dag helt enkelt!
På vägen hem från älsklingen idag stannade jag för att "shoppa" lite. Det blev ett ur sött, rosa skidunderställ och ett par super gulliga, rosa skidstrumpor med stjärnor på. Efter det träffade jag söta Jennie på hemköp, alltid lika kul att träffa dig gumman!
Nu sitter jag i mitt nyinköpta underställ och bara myser framför TV:n, snart ska jag äta lasagne, mums!

puss / J

Kungsberget


Rosa underställ

Hejsan!

Igår var en lugn dag. Efter en trevlig lunch med tjejerna på vanliga lunchrestaurangen, där Lasange al Forno stod på menyn, begav vi oss in mot stan. Alltid lika mysigt att luncha med er! <3 <3

På Filippa K valde vi ut varisn t-shirt, som Anders snart skickar hem till oss. Så snäll han är! Det blev varsin vit v-ringad, riktigt fräsch! Tänker mig den med en snygg solbränna, kort jeanskjol och mörka solglasögon - en oslagbar outfit!
Därefter lämnade vi kära Biblioteksgatan och fortsatte upp för Hamngatan. Malin darling gjorde definitivt dagens bästa köp! En randig kort klänning med sidenband som knyts under bysten. En riktig tdf!
Själv kunde jag inte motstå ett rosa underställ - jag blev kär hihi! Kände att jag var värd det efter en hel skolvecka :)

Dagen har jag och älsklingen spenderat inne i stan. Efter alla shoppingturer avslutade vi självklart med en god fika på Café 60.

Pussar och Kramar / M

Nyduschad inför kvällens bravader

Efter skolan åkte jag och Sandra till naturkompaniet där jag hittade ett par nya skidvantar som jag var tvungen att lägga beslag på, de kom från Hestra och var helsvarta så det passar alldeles utmärkt med min skidoutfit! :)
Sen var Sandra tvungen att lämna mig, flickan skulle nämligen träffa Max hon, *blink blink*. Så då tog jag en runda runt Gallerian och hittade lite keepers till garderobern! Jag köpte en vit långärmad a-linje klänning som funkar lika bra till vintern som den gör till sommar, och även en sockersöt gul klänning med ett sidenband under bröstet, som får vem som helst att glänsa på sommrarna, får se om jag vågar ha på mig den nu när det är vinter, hihi!
Till det köpte jag ett jättefint guldhalsband med lång kedja och med ett hängande stort löv, så fashionistigt det bara kan bli :)
Kunde även inte stå emot frestelsen när jag såg ett par svarta ankleboots (på bilden är skorna röda) med en tillhörande svart rosett, de var tdf så de fick följa med hem de också!

Så nu sitter jag här nyduschad och ska strax göra mig iordning inför Joakims inflyttningsfest på Kungsholmen, rackarn bor själv han, men han kommer klara sig alldeles utmärkt! :) Efter det följer nog krogen så vi får se när flickan får sin beautysleep :)

<3 pusspuss
/L


glamour

Sitter i soffan och tittar på ännu ett avsnitt av Ugly Betty då mammsen kommer hem å meddelar att nya Glamour har dimpat ner i brevlådan! Så då satte jag mig i köket, lagade iordning en riktigt god sallad bestående av: isbergssallad, tomat, keso och solrosfrön och njöt till nya och fräscha sidor av modemagasinet!
De hade t.o.m en artikel om bloggberoende som jag åtminstone inte skaffat ännu, hihi!
Däremot så måste jag med den nya lönen införskaffa:
ett par pumps, ett par ankleboots och minst en ny fin tshirt :) får vi se hur det går med det!
Så imorgon bär det av till Gallerian för lite shopping!

<3
/L


Flashback

Hej alla läsare!

Visst, det är underbart att vintern äääntligen kommit - men ingenting i hela vida världen slår SOMMAREN. Jag fick nyss en huge flashback från den förra, och gosh så lovely den var! Okej, det är lite överdrivet att börja längta redan nu, men ändå. Titta, längta och njut! Pussar och Kramar / M

154304-44

Oh no!

154304-43

Dessa Hanky Panky (som jag får tårar i ögonen så fort jag ser dom) finns att köpa på accessora.se. Enda anledningen till att jag inte har klickat hem dom innan har varit att Hanky Panky inte skeppar till Sverige... Det finns inte en chans att min hårt utsatta budget kommande Höglekardal- och Alpernamånad klarar av en sån utgift.
Vem vill förstöra mitt liv?

/ S.

Dagens inköp

Efter mycket velande och diskussioner beslöt jag mig tillslut för att beställa denna ljuvliga kreation, eftersom jag själv tycker att den skulle passa mig alldeles utmärkt då jag ofta kan uppfattas som en riktig gottegris hihi :) jag bara älskar kakor, kan inte rå för det! Mitt ständiga sug efter godsaker gör det omöjligt för mig att motstå dessa underbara frestelser när de kommer i min väg, det är bara fööör mumsigt! men självklart vill jag höra vad mina älsklingsfashionistas tycker om min nya investering, så skriv gärna en "kommis" :)  Ciao / H

Cookie Monster

En trevlig överraskning

Hihi logga precis in på min internetbank och fick mig en trevlig överraskning, lönen hade tydligen dampat ner på kontot! Blev inte riktigt så mycket som jag hoppats, men jag hade inte jobbat så mycket i december pga en utlandsresa så det fanns inte mycket tid över till jobb då!
Men nu har jag åtminstone råd med lite extra shoppingrundor här och var, utekvällar på innekrogarna, samt en utlovad fika till käre Carl-Johan! Myspys flickor vi ses imorgon!

<3
/L

Dagens måste

Bad

Känner att jag äntligen har hittat rätt tee för mig - måste bara ha den! Frågan är bara vilken storlek, någon av er läsare därute som har erfarenhet av storlekarna på dessa?

I övrigt har den här dagen varit riktigt mys :) Eftermiddagen spenderades med älsklingen framför teven och under kvällen har jag bara tagit hand om mig själv och avnjutit en otalig mängd choklad-mint-te-koppar och en halv vaniljlängd, det var jag värd, hihi :)

/C.

Vem sa att man inte kan köpa sig lycklig?

Kommer hem, efter en liten shoppingtur på Odenplan, och hittar ett stort paket innehållande en svart ask med texten ASOS på! Mitt halsband, som jag bloggat om tidigare, är nu i min ägo!!!

Morgondagens outfit blir därför halsbandet (of course) mina miss sixty jeans, svarta mocka stövlar och Josefines ursöta vita tröja med knyt i bak! Lovely!

<3

/ S.


Wienerbröd i Bromma

Hejsan alla läsare!

Måste bara berätta att igår när jag kom hem från träningen hade mamma gjort iordning ett härligt skumbad och tänt ljus i hela badrummet! Hur lyxigt som helst och precis det man vill ha efter ett hårt träningspass! Tack mamma <3 <3

På projektarbetet idag, där vi har startat ett eget företag (oerhört givande och verkligen en erfarenhet för livet som jag tycker att alla borde prova på), pratade vi med vår rådgivare som är VD på Filippa K. Han berättade att han gärna ville sponsra oss med likadana tröjor, vi behövde bara gå till någon av deras butiker och välja något. Så himla gullig han är! Tack!

Efter skolan mötte jag upp älsklingen för att åka hem till mig i Bromma. På vägen köpte vi nybakade wienerbröd - verkligen onyttig, men jag tycker att man har rätt att lyxa till det ibland :)
När vi kom hem tog vi en härlig vinterpromenad med Alliz ute i skogen, och väl inne i värmen igen kokade vi te, tände ljus och åt wienerbröd. Mums!

Pussar och Kramar / M

Egenföretagare

Hejsan allihopa!

I morse var det såååå svårt att gå upp, jag var så trött, kan bero på att jag pratatde med Axel i telefon så länge igår hihi, han e ju så rolig!
Kort sagt, jag var trött och lektionerna var långa, så jag och resten av gänget kilade i väg och åt lite fruktsallad innan lunch, mums! Efter skolan gjorde jag och företaget (FindItUF) en liten utflykt till valhallavägen, mys! Måste bara säga att det är väldigt givande att vara egenföretagare. Det är någonting som alla borde ha en erfarenhet av! 
På vägen hem sms:ade jag en del med Fredrik Pj ;) det är alltid lika kul hihi.
Egentligen skulle jag ha jobbat nu i eftermiddags men jag skippade jobbet idag och mötte upp Daniela och tog en liten shoppingrunda istället <3<3. Annars tänker jag ta det lugnt ikväll och mumsa på lite goda saker :). Det är faktiskt bra att ta det lite lugnt ibland. Det är ju verkligen inte ofta som man gör det. Eller vad säger ni hörni?

/ J


Hurtmåndag!

Leendet på mina läppar går ej att missa, jag har haft en så himla underbar dag! :D
Dagen började men en lektion i skolan, varpå vi åt en så himla god lunch, självklart snålade man inte på keson, hihi! Strax efteråt så åkte jag å Mikaela till simhallen för att simma lite, 1 km närmare bestämt. Kändes så himla uppfriskande så vi bestämde oss för att göra det till en återkommande rutin! Stog man där med bikini i badhuset och tittade ut och såg snön täcka landskapet :) utsikten var så slående, så att den knappast kan beskrivas med ord!
När jag väl sitter på tunnelbanan och ringer ett samtal till käre Carl-Johan så visar det sig att han, hör och häpna, befinner sig på samma tunnelbana som jag :) hihi dagens trevliga överraskning! Mötte upp honom, Ludvig och Jens och tillsammans promenerade vi längs Kungsholmens gator och gick in i en musikaffär, ni skulle sett gossarna, som småbarn i en godisaffär! Kommer inte glömma deras miner då de studerade gitarr efter förstärkare och diskuterade som bara dessa killar kan!
Felix väckte mig därefter ur min musikdvala och eftersom han bor så nära jobbet så åkte jag till honom en snabbis innan :) Där satt vi i söte Felix's soffa och mös, hann med både massage, skvaller, mellanmål och en kort tupplur innan jag åkte iväg till jobbet för att tjäna en slant :)
Jobbet var som vanligt väldigt givande, det känns som om man tillför något till vårt samhälle då man jobbar! När jag efter några timmar avlägsnade mig därifrån så var jag både pengamässigt och ett telefonnummer rikare ;) men det tar vi imorgon flickor, hihi!

Puss <3
/L


Överraskningar i vinterkylan

Var bara tvungen att berätta om mitt underbara möte med Sara <3 idag, påväg till jobbet :) Var så länge sen vi träffades, så vi passade på att ta en liten promenad genom det vackra vinterlandskapet för att försöka ta igen allt missat skvaller, hihi :) Tiden räckte dock inte till, så vi får ta och följa upp det snarast!

Nu sitter jag med en varm kopp mint-choklad-te och en egengjord fruktsallad, som belöning till mig själv efter ett hårt träningspass - hur välsmakande som helst allting :)

Fruktsallad

/C.

Längdskidåkning på Drottningholm

Idag blev det lunch med tjejerna (som vanligt). Maten var lika god som den alltid är, Carlos är verkligen årets kock! På eftermiddagen åkte vi hem till Malin på Drottningholm. Där blev det fika med varm choklad, the, godis och kakor (vi är ju såna tjockisar hihi). Efter det begav sig jag, Ida och Sandra oss ut för att åka lite längdskidor på Drottningholms golfbana. Åh så härligt det var! Solen kastade sina strålar på det tjocka snötäcket som omgav golfbanan och det glittrade så otroligt vackert! När vi kom tillbaka var vi sådär härligt rosiga om kinderna och vi kastade oss in i Malins varma hus för att tina upp våra frusna tår. Resten av eftermiddagen låg vi och pratade och myste i Malins dubbelsäng. Underbart!
Nu på kvällen tänkte jag möta upp Linn för att ta en promenad och efter det går vi nog förbi Mårten ett tag. :)Mys!
Nu vankas middag, jag känner nämligen doften av mammas utsökta räksoppa, mums! Ha det bra!

puss / J


Hairstudio

hairstudio









Ingen skola för min del idag, beslöt mig för att prioritera mitt hår istället, hihi :) Hade bokat tid kl 10 på
Hair Studio på Mäster Samuelsgatan 1, efter ett hett tips från Mickis!

Självklart kom jag lite försent pga den opålitliga gröna linjen, men frisören tyckte inte det gjorde något som tur var :) Hon var för övrigt jättegullig och erbjöd mig en otalig mängd tidningar och varma drycker - och sådant tackar man ju aldrig nej till, eller vad säger ni?
Så i närmare 2,5 timmar satt jag bekvämt i frisörstolen med en bunt tidningar och en kopp te, medan den söta frisören pysslade med mitt hår :) Först slingade hon det och därefter klippte hon det lite kortare, även fast jag helst av allt skulle vilja behålla längden, men efter allt plattångande jag har utsatt mitt hår för var saxen minst sagt ett måste!

Resultatet blev rätt lyckat måste jag säga, så nu är håret ett antal ljusa slingor rikare och ett antal risiga cm fattigare - känns hur bra som helst :) Och Hair Studio är verkligen något som jag varmt rekommenderar!

Nu skall jag snart trippa iväg ut i vinterkylan för att bege mig till jobbet, ska bli riktigt skönt faktiskt. Efter det står en mysig middag med familjen på tur, och därefter blir det träning för hela slanten, hihi :)

Bloggar mer senare ikväll om jag har tid :)

Puss C

Underbara efterlängtade vinter

Hejsan!

Jag har precis kommit in i värmen efter en helt underbar promenad i det efterlängtade vintervädret med älsklingsvovven Alliz <3 <3 Nu biter kylan sådär härligt i kinderna!
Det var hur mysigt som helst; gnistrande snökristaller på varenda gren, klarblå himmel och solstrålar som spegalde sig i den vita snön - det perfekta vinterlandskapet ligger precis utanför knuten! Måste erkänna att jag blev avundsjuk på barnen som tjöt av glädje när pulkorna deras kanade ner för backarna, där jag gick i hela min mundering (äntligen!) skidjacka, skidbyxor, underställ, ja till och med vinterskor! Vintern är fantastisk! Love it!

Nu sitter jag med gosekatten Malte i knät och skriver, ska strax göra iordning en kopp te, därefter bege mig av till jobbet och senare ikväll träna. Mys!

Tänk va en skön promenad kan få en på gott humör!

Pussar och Kramar / M

söndagsmys

Nu sitter jag här vid datorn efter ännu en helg :) Thékoppen är tömd och musiken dånar ur högtalarna.
Ni vet hur man kan ha såna kvällar då allt känns hur bra som helst? Man har noll bekymmer, är allmänt hög på livet och det känns som om vilka hinder man än i livet ska möta kommer att ordna sig?
Jag har en sån kväll nu :)

Har börjat dagen med lite mys med projektarbete hemma hos Josefine. Då drack vi thé, skvallrade lite och Axel lagade pannkakor åt oss! Hihi hans nya namn är nyförtiden Pannkaks-Axel!
Efteråt mötte jag upp Mikaela vid Brommaplan och så gymmade vi i en timma, sen följde även Alexandra med på dans-aerobics passet som följde efteråt! En lite överraskning var Anna-Karin som vi råkade träffa på passet, hihi dig har man ju inte sett på ett tag, en väldigt trevlig överraskning! Hemma fick jag njuta av en god middag lagad av mor som bestod av fullkornsris och en köttgryta, huuuur gott som helst. Älskar min mamma! <3
Väl hemma har jag sett på One Tree Hill, haft ett givande samtal med sötnosen Felix i telefon och laddat iPoden med nya låtarna!
Ser fram emot morgondagen som är fylld med både simning med hurtiga Mikaela och lite jobb på kvällen :)

Pusspuss! <3
/L

Pannkaks-Axel!

Söndagen började med en liten brunch med Malin hemma hos mig. Lördagskvällen hade tagit ut sin rätt, så vi sov enda till klockan 11 då Emma gullet ringde och menade att det allt var dags att gå upp :)!
 
Därefter åkte jag till Josefine där Elina, Axel. Lillen och Emma redan befann sig för att arbeta med företaget. Söte Axel lagade pannkakor åt oss medan vi satt och jobbade, du vet allt hur man får ett gäng tjejer att smälta ;)

Vid fyratiden åkte jag och mötte upp Malin för ett träningspass vid Rådmansgatan, svettigt värre ;)
Väl hemma väntade Hillevi, Niklas och Tomas som hade lagat pasta och mamma som hade bakat kakor, kan ni tänka er något bättre än god mat och trevligt sällskap! Hillevi och jag hade, som alltid, en givande konverstaion om lärare som inte tar till vara på elevernas kunskap, alldeles för få möjligheter att läsa de kurser man vill och planer på projektarbeten och praktikplatser!

Nu har jag avnjutit en kopp the och ska snart krypa ner i sängen!

/ S.

Våffelfrukost, vinbjudning & konsert

Igår vaknade jag i hyfsad tid för att ta en tripp till min älskade josefine i Hässelby Villastad och avnjuta en härlig standardfrukost, nygräddade våfflor med nypressad apelsin- och morotsjuice :) Mumsigt värre! Vi myste riktigt ordentligt fram tills det var dags för mig att möta upp sandra inne i stan. Vi tillagade en god lördagsmiddag, denna gång hembakad pizza med oliver och champinjoner, och till det smuttade vi självklart på varsitt glas rött :) tack sötnos, såå mysigt <3 därefter åkte vi för att möta upp våra boys för att se en otroligt bra och givande konsert på söder med allas våran Danne ;) jag och sandra trivdes självfallet mycket bra med våra 9 singelkillar till sällskap :) efter en bejublande konsert gick vi vidare till en mysig bar vid namn Treat på Norrmalm, såå fräscht!! dit bara måste vi gå någon kväll tjejer! Det blev en relativt tidig hemgång och kvällen kunde inte avslutas på ett bättre sätt än med en varm kopp the med fullkornstilltugg i Sandras bedååårande lilla kök :) Måste bara säga att jag tycker så mycket om hennes söta familj, bara sååå himla mysiga allihop (syftar kanske speciellt på en hihi)
Imorse skulle sandra iväg på träff med sitt företag, så jag tog bussen genom det vackra vinterlandskapet hem till min lilla boning på Drottningholm, för att där krama om min underbara familj :) Snart kommer hela släkten hit för att fira min mamma på födelsedagen, så mysigt! Men jag måste tyvärr avvika runt fyra för att ta ett träningspass inne i stan, äntligen!!! Ska bli skönt att få röra på sig lite :) Vi hörs!

Pusspuss / H  

Våffelfrukost

Gårdagen var vekligen underbar! På morgonen kom Malin förbi. Vi åt en riktigt mumsig våffelfrukost med färskpressad juice till. Resten av dagen bestod av en massa skvaller (förstås) och Roibos the. Mums! På kvällen kom älsklingen hem till mig. Vi åt tacos till middag och efter det tog vi en otroligt mysig promenad i snölandskapet. Det är så kul att det äntligen har kommit lite snö! Kanske blir en tripp upp till Kungsberget nästa helg, vem vet? Skulle va kul och öva lite inför diverse kommande skidresor.

/ J

Shopaholic

Dessa internetsidor med otaliga mängder av kläder, skor och accessoarer som bara väntar på att bli "hemklickade", de håller sakta men säkert på att ta över mitt liv - eller i alla fall bränna stora hål i min redan utbrända plånbok.

Hursomhelst, idag stod La Redoute på tur, katalogen har legat på mitt skrivbord nu i över en vecka, men det var först idag som jag tog mod till mig och gick in på hemsidan. Hur många söta plagg som helst fanns där, bland annat denna godbit som jag bara inte kunde motstå, och som förhoppningsvis finns i min garderob om en vecka :)
klänning

Puss C

Fredagskväll i Birkastan

154304-37

Fredagskvällen spenderade jag med Max hemma hos honom i Birkastan. Vi hämtade mat ifrån italienska restaurangen Angela på Rörstrandsgatan (godaste lasangen jag nånsin ätit, rekommenderas verkligen!!!) sedan myste vi framför Lets Dance med popcorn och chips, mums! Max visade dessutom upp några av sina egna dansmoves, knasboll då, hihi!
Skönt med en riktig lugn kväll när man gått i skolan hela veckan! Ikväll ska jag först på Dannes konsert i Fryshuset, sedan blir det utgång :)

/ S.

Äntligen hemma <3

Omg! Som jag har saknat er alla mina underbara älsklingar <3 <3 Ååh ni förstår inte hur jobbigt det har varit att inte kunna snicksnacka med er på två hela veckor!! Herregud ni hör ju själva, vem klarar sig utan sina vänner så länge?! inte jag iaf!! Ni är verkligen mitt allt <3 <3 Och som jag har missat mycket! Det händer så otroligt mycket heeela tiden, ingen ro liksom hihi ;) Som tur är har jag tillbringat de dagar jag varit hemma med mina älsklingar som har berättat alla smaskiga detaljer (man var ju inte i sitt allra nyktraste tillstånd på nyår om ni förstår vad jag menar tihi ;)).

 

Men trots min otroliga längtan efter er har jag levt i ett alldeles obeskrivligt paradis :) tjejer, föreställ er milslånga kritvita stränder, turkost vatten, vajande palmer och sol vaaarje dag! Och shoppingen var bara såå billig!! ååh josefine gumman, min egna lilla shopaholic, du skulle aaaldrig klara dig hihi ;) om ni vill kan jag självklart fota allt jag införskaffade mig, om det får plats på en bild vill säga :s vad sägs som mängder av skor, väskor, smycken, en sagolik uppsydd studentklänning (omg brudar vi tar studenten snart!!) och massa massa mer :) jag åt utsökta middagar på stranden varenda kväll. Nu förstår jag verkligen hur thailändarna kan hålla sig i så fin form, så nyttig och stark mat som de äter, bara sååå bra för hälsan och ämnesomsättningen, de gick runt som bedårande Kate Moss allihopa! Självklart försökte jag hinna med att simma några längder i vår egna poolen innan frukost varje morgon och ta långa mysiga promenader med syster längs vattenbrynet så mycket som möjligt. Gäller ju att hålla formen, tappa några kilo inför beach 07 skulle inte sitta helt fel, eller vad säger ni girls? (förövrigt har jag saknat träningen med min sandra sååå mycket, ser fram emot söndag gums!) dessvärre hann jag inte spana efter boys lika mycket som jag hade tänkt. iofs var dom inte något att hänga i julgranen, inga stureplanskillar direkt :s tänk er själva att få massa blickar o nyp i rumpan av obehagliga tyskar liksom! E-I-U, nej tack!!

 

Men nog om min fantastiska resa med min underbara familj:) här hemma har jag blivit bemött av alla mina underbara vänner på ett så otroligt glatt och fint sätt. Massa kramar o pussar heela tiden tihi :) love yah älsklingar <3 <3 jag tillbringade som sagt gårdagen i vasastan hemma hos sandraälsklingen. Mängder av the, mumsiga pannkakor och självklart ändlöst skvaller! det finns bara såå mkt att prata om! tack än en gång tjejer! <3

dagen idag såg väl inte så annorlunda ut. Kortis i skolan med lunch två ggr (!!) hihi bara älskar att jobba med sötnosen daniela!! ;) Därefter tog tjejgänget ännu en tripp till vasastan där vi f-r-o-s-s-a-d-e i godis (har fortfarande ont i magen :s men ibland får man unna sig hihi) jag har verkligen dom mest underbara vännerna man kan ha <3 Hmm fredagkvällen börjar närma sig, får väl se vad som dyker upp. Det lär ju inte bli en händelsefri kväll direkt ;)

men men, såå himla kul att vara hemma igen iaf och äntligen få träffa mina sötnosar!! ÄLSKAR ER OBESKRIVLIGT MYCKET <3<3<3<3

 Love / H  

PS. Lovar att inte skriva så här mycket i fortsättningen hihi ;)

 

Jag har en fin mössa!

Efter jobbet idag, där jag äntligen fick träffa min lilla gullunge Leo <3 <3, mötte jag upp Daniela darling för att gymma. När vi var färdiga och skulle plocka ihop våra saker fick jag en komplimang för min mössa! Hihi, det är ju alltid kul :) Den är för övrigt en sån där oversized stickad modell och är från Åhléns!
Det kändes grymt skönt att gymma i alla fall - man är så stolt över sig själv efteråt och man mår faktiskt bättre!

Efter gymmet mötte jag upp Älsklingen som precis kommit hem från Danmark och nu sitter jag och skriver på laptopen i hans kök. Så himla underart att träffa honom igen <3 < 3 Vi håller på att laga mat - tagliatelle med pepparsås och nyriven regiano - och sen ska vi bara mysa!

Pussar och Kamar / M

Pannkakskalas i Vasastan

Glömde säga att jag köpte ett par super söta ballerina skor igår från ellos. De har en sån där bra resårkant som gör att man inte för så jobbiga skavsår.
Fast det roligaste som har hänt den här veckan var att Malin kom hem. Jag är så lycklig att jag får prata med henne igen! Love you <3<3!
Idag har jag, Daniela och Malin varit hemma hos Sandra efter skolan och myst, druckit the och pratat en massa skvaller :).  Till middag hade vi ett litet pannkakskalas! :) Mums! Malin är ju så bra på att steka pannkakor hihi! Tack tjejer för en underbar kväll och eftermiddag!

Love you! / J


ballerina



 

The, pannkakor och en alldeles för brun Malin

154304-35

Denna torsdag var nog den bästa dagen på länge! Äntligen fick man träffa Malin efter 17 långa dagar! Detta skulle såklart firas så efter skolan kom Malin och Daniela (efter ett litet lurigt spratt, hihi) hem till mig och gjorde sällskap med mig och Josefine. Det blev en massa the och skorpor till skvallret! Jag hoppas och tror att ni förstår hur skönt det kan vara att prata med er!
Äntligen är vi fulltaliga!

/S.

Favoritfik anno 2004 :)

Måste säga att jag är riktigt seg denna torsdag eftersom vi hade afterwork efter jobbet igår :) Jag och Daniela åkte med alla kära kollegor och satte oss i en mysig bar och fyllde ett helt långbord! Där skreks, gapades och sjöns det för fulla muggar! Jag tycker så himla mycket om alla människor på jobbet, och somliga ännu mera hihi *blink blink*
Fem timmars sömn var då lite för lite för att betraktas som skönhetssömn, så jag får nog skämma bort mig i helgen istället!

Slutade dock redan vid 12 så det var inte så himla farligt, och efteråt möttes jag upp av Carl-Johan och hans vänner i en bil och de skutsade iväg oss två till vårt favoritfik. För oss finns det ju endast ett självklart val vad gäller fik, vårt Café 60, favoritfiken sen 2004! Vi var där innan ombyggnaden, då det endast var öppet till tolv och servicen fortfarande lika förträfflig som den är idag!
Där spenderade jag mina 3 timmar med Carl-Johan, te och en alldeles mumsig morotskaka, och pratade om allt mellan himmel och jord: killar, flickor, jobbet, fritiden, kommande resor, skolan, ja allt ni kan tänka er!!

Väl hemma har jag avnjutit min middag framför lite O.C och One Tree Hill och fulländar nu min dag med lite blogg!

Ps. Gud så saknad du har varit Malin, inte nog med att du är helt jäfla brun så har du också så himla mycket nya fina kläder!!

vi ses imorgon sötnonsar <3<3

Snyggt på svenska

154304-34


En av världens snyggaste kvinnor, tillsammans med en av världens hetaste män. Kan det bli bättre? Nej, det trodde jag verkligen inte till en början. Tills jag läste om att denna hunk Brad Pitt bar kläder från vår alldeles egen J Lindeberg på Golden Globe galan i Los Angeles.  Smokingen, skjortan, skorna – till och med manschettknapparna, flögs från J Lindeberg här i Stockholm, och det var Brad själv som valde kläderna :) You go Brad!

Inget mer OC

Ja, nu är hon faktiskt hemma! På riktigt! Det som kändes som en evighet gick rätt snabbt när allt kommer omkring! Nu blir det sig likt igen, med ända undantaget för att Malin kommer vara a lot brunare!!! Och det vill säga grymt snygg! Välkommen hem Malin darling <3 <3

Nu börjar uppladdningen för OC - den sista säsongen! Varför då liksom? Jag hade typ fått för mig att det var en grymt bra och populär serie, men jag hade kanske fel, eller...?

Pussar och Kramar / M

Delizie från vedungnen

Gick upp rätt tidigt idag (fast vi hade sovmorgon :)) och åt en välförtjänt fruktsallad till frukost. Mums! Efter frukosten mötte jag upp Ida och tog en liten simtur sådär på morgonen (1 km faktiskt!). När vi hade duschat, sminkat och fixat håret så mötte vi upp Idas pojkvän Tim för att luncha lite ;). Vi åt Tikka Masala á la Carlos och lite senare joinade även resten av gänget oss. Mys! På eftermiddagen åkte jag till stan med älsklingen och vandrade runt lite :) På vägen in till stan ringde Malin! Åh vad kul det var att höra hennes röst igen! Jag har saknat henne såååå! Love you <3<3. Nu sitter jag här hemma hos älsklingen i Äppelviken och bara myser efter en super mumsig middag från vedungen i Alvik. Vi hade inget att äta till middag så vi sprang ner och köpte en delizie. Hur god som helst! Har faktiskt aldrig ätit det förut :). Nu börjar snart O.C. så jag ska väl krypa ner i myskläderna och göra mig redo.

Ciao! / J

Malin är tillbaka där hon hör hemma!!!!

154304-33

Onsdagen började med en lång skön sovorgon inan jag mötte upp Lillen, Felix och Niclas på tunnelbana klockan halv tolv. Sedan lunchade vi med (nästan) hela vårt underbara gäng av pojkar och flickor, mys <3. Därefter var det dags för dagens första lektion i internationell ekonomi, där talet tre dök upp oerhört många gånger *blink blink* (internskämt, hihi). Dagen till ära var allas vår älskling Niclas på besök, du gjorde vår dag sötnos <3! Till dagens sista lektion, psykologi, avnjöt jag och Lillen varsin kanel och kardemumma latte, mums!!
På vägen hem ringde vår älsklingstjej Malin, som precis kommit hem från Thailand!! Finns inte ord som kan beskriva hur mycket vi saknat denna underbara tjej <3<3!
Kvällen ska spenderas med mammas underbara kycklinglasange framför O.C och asos.com, där jag ska beställa halsbandet (se bilden ovan) som jag drägglat över i snart en vecka! Är det inte uuuuursött? Dessutom blir det nog mycket skvaller i telefonen med Malin, ;)!

Puss och kram allihopa!
/ S.

Back to business

Imorse var jag minst sagt uppe med tuppen, till följd av en datorkunskapslektion så tidigt som klockan 8 på morgonen. Trots en aningen speciell lärare tror jag ämnet kan bli riktigt intressant, även fast jag redan kan en hel del :)

Dagen fortlöpte med en mängd intressanta lektioner och avslutades med en lång projektarbetslektion :) Jag och mina älsklingar Moa & Daniela <3 arbetade på bra med vårt företag hUFvudsaken, som har blivit en riktig succé :) Jag är så stolt över oss!

Nu har jag precis kommit hem från ett tre timmar långt träningspass, puh vad jobbigt det var, men samtidigt så skönt att röra på sig!

Dagens plus: När jag kom hem upptäckte jag att pappa införskaffat en ny TV - äntligen :)

 
tv

Love from C


Måndag

Nu sitter jag här och mumsar på ett gott äpple och försöker återhämta mig efter ett svettigt träningspass :) Idag var det skola igen med en helt ny termin! Otroligt spännande med massa nya ämnen måste jag säga :)! Åt en god vegitarisk lunch tillsammans med tjejerna och Axel, otoligt mysigt! <3 Vi (dröm)planerade lite inför sommaren ;) Det kan ju sluta hur som helst ;) hihi. Inför sista lektionen, som väl är en av de mindre seriösa, mötte jag upp Mikaela för vi skulle åka iväg och bowla! Det var väldigt mysigt eftersom det bara var vi och killarna ;) När jag kom hem tog jag det bara lungt och lagade en otroligt god middag till mig själv då jag är ensam hemma den här veckan :) Den avnjöt jag framför tvn för att sedan skynda iväg till träningen!
 

God natt! <3
/D

Bubble dress!

klänning

Sikken fin klänning <3!

Internationell Ekonomi, Religion och Psykologi

Kära läsare!
Idag var en spännane dag på många sätt! Jag talar självklart om alla nya kurser vi började läsa! Himla intressant med både Internationell Ekonomi, Religion och Psykologi. Jag vet inte vilken jag ser fram emot mest, för alla verkar vara jättebra, men det kommer bli väldigt roligt att få läsa dem tillsammans med er darlings <3 <3 för då vet jag att det kommer bli roligt! Lite för kul ibland kanske *fniss* *fniss*

Strax ska jag möta upp Daniela för att ta ett träningspass, ska bli otroligt skönt med tanke på hur pigg jag kände mig efter gårdagens pass!

Pussar och Kramar / M

TV-dinner hos syrran

Söndagen var verkligen hel mys! När älsklingen skulle jobba så åkte jag hem till syrrans nya lägenhet. Vi gjorde tacosgratäng (Mums!) och hade en riktigt mysig middag framför TV:n :). Det var så längesen vi sågs och det var sååå himla trevligt. Idag har jag jobbat så det ska bli väldigt kul att träffa alla kära vänner imorgon (föresten så kommer ju malin-gullet hem snart)! Ses imorgon!

Puss J

Helg

Så var ännu en helg slut och en ny vecka är på ingång. Helgen har varit lugn, mysig och skön :) Precis vad jag behövde! I fredags efter gymmet och middag hemma tog jag en promenad till Josefine där vi skulle kolla på film, mysa och skvallra såklart ;) Vi åt morötter i dip, mums! :) Nyttigt också. På lördagen gick jag upp relativt tidigt för att jobba, jag åt en jättegod wok till lunch och drack som vanligt för mycket kaffe! På kvällen kände jag mig ganska trött så jag tog först en sväng förbi min storesysters jobb och åt middag, mysigt! Sen åkte jag direkt hem för att lägga mig i soffan med en kopp thé och två filmer, som iofs inte var så jättebra, men det var skönt att bara vara hemma och ta det lungt! :) Imorse var jag uppe med tuppen klockan sju för jag skulle möta upp Moa i Alvik och träna, det var väldigt skönt att börja dagen med ett tidigt träningspass :) Efteråt gick vi och åt en jättegod fullkornsmacka på en frukostrestaurang i närheten och pratade väldigt mycket, alltid lika trevligt med dig! :) När jag sen skulle hem tog jag en lång och härlig promenad istället för att ta bussen, det var väldigt skönt och kylan riktigt bet sådär härligt i kinderna.. När jag kom hem hade jag hela dagen framför mig! Tror jag ska börja gå upp sådär tidigt lite oftare för att verkligen kunna utnyttja dagarna och inte bara sova bort dom. Idag uttnyttjade jag iofs dagen genom att bara ta det lungt här hemma, jag tog ett varmt bubbelbad med anstiksmask och pysslade om mig själv efter en ganska fysiskt ansträngande start på denna söndag. Sen har jag bara kollat lite på TV och bara njutit av helgens sista dag, jag åt även en jättegod fetaost-sallad till lunch, mums! Imorrn börjar skolan med det nya schemat och lite nya ämnen, spännande!

Puss och God natt!
/D

Hanky Panky

154304-30


Sandra vill ha! Onlineshoppingsidor är sååå farliga...

Porsche Carrera GT

Kära läsare! Idag övningskörde jag hela vägen till IKEA i Barkarby - en nätt sträcka på sisådär 2 mil! Snart ser ni mig glida omkring i en sådan här på Stockholms hetaste gator - Porsche Carrera GT, med en toppfart på 330 km/h, är den inte too die for?!


154304-29

Pussar och Kramar / M

välbehövd helg efter skolstarten

Först av allt får ni förlåta mig för att jag inte varit aktiv överhuvudtaget i helgen, nu tvingas jag istället göra en himla kort resumé! :D

Fredagen började med en lektion i skolan, då filosofiarbetet lämnades in och strax efter det mötte jag upp Carl-Johan vid Odenplan där vi tog en kvick lunch, innan vi promenerade längs Sveavägen till NK där Carl-Johan skulle titta på ett par skor! På vägen tog vi en snabb fika och strosade runt i andra affärer, så himla mysigt det var!! Väl inne på NK fanns inte skorna i pojkens strl, så vi gick runt å tittade lite på Fred Perry tröjor och så istället :)
Efteråt bestämde vi oss för att åka till Carl-Johan å mysa lite å titta på film! Först tittade vi på förra årets alperna film som är ungefär en timma lång (bra jobbat med filmen niklas! *blink blink*) och sen åt vi middag med hans urgulliga föräldrar. De är så himla tussiga både två, Bosse och Margareta!! Riktigt trevliga å käcka typer :) hihi
Efteråt tittade vi på Borat och den var så himla rolig, men knäpp i vissa stunder haha!! Tyvärr skulle vi två skiljas åt, Carl-Johan skulle iväg på spelning å jag på filmkväll hos kära Josefine med flickorna! Mys vid tv:n med lite morötter med tillhörande dip och filmen The Break-Up som varmt rekommenderas! :)

Lördagen började med lite jobb, massa kaffe och massa thé. Daniela var så himla duktig, som t.o.m vann en tävling på jobbet, hihi trodde jag skulle spricka av stolhet! Efteråt åkte jag hem till Alexandra där vi sjöng lite singstar, dansade dansplatta och mysdrack lite :) det var så himla trevligt, fastän man efter ett tag missade en not eller två ;) hihi. På vägen hem träffade jag en lite smådragen Claudia som glatt berättade om hennes bravader vid Stureplan, tusse du är så himla söt ibland!

En söndag som denna började med en alldeles underbar fika hos Felix med Clara, Sofia och efter ett tag anlände även en smått bakfull Victor :) Felix hade bakat en alldeles underbar hallontårta, TACK så himla mycket för tårtan tussen, den var godare än vanligt! :)  Plussa på några koppar söderthé, Ice Age-filmen, med massa mys i soffan så får du en alldeles perfekt start på dagen! Men äter man hallontårta får man passa sig, så jag åkte iväg till Bromma Träningscenter och mötte upp Alexandra och Mikaela där. Först gymmade vi en timma och sen gick vi på dansaerobics passet, vilket kändes så givande så vi bokat upp oss nästa söndag också! :)

Underbara underbara UNDERBARA helg <3 men ska bli så kul å träffa er imorgon dock :) nytt schema (tyvärr en aning sämre än förra året men det är bara att bita ihop!) men massa nya kurser, så det ska bli spännande det här!

Massa pussar <3
/L

     


Onlineshopping och träning

154304-25

Idag tog jag en lååång sovmorgon. det finns inget bättre än att ligga kvar i sängen halvsovande, invirad i duntäcket, mys! Har än så länge bara hunnit med städning, matlagning och "fönstershoppning" på asos.com. Snart är det dags för aerobics: blir en vit tröja, svarta aerobicsbyxor, vita strumpor och självklart en hästsvans i håret med en svart hårsnodd. Sen ska jag hem och äta mammas nybakade hallonpaj, mums!

/ S.

Middag i Äppelviken

Idag har det varit hel mys! Jag gick upp rätt sent och och åt fullkornmacka med färskpressad morots- och apelsinjuice till frukost. Efter det hade jag lite hemma-spa. Mys!
På eftermiddagen mötte jag upp Sandra och tog en promenad genom Vasastan. Efter det blev det fika på Cafe 60 med massa skvaller ;).
Nu är jog hos älsklingen  i Äppelviken och bloggar medans han duschar. Vi har precis ätit middag med hans föräldrar och farmor. Det är alltid lika trevligt att umgås med dom! Nu ska vi nog gå ner till ICA Alvik och köpa lite godis hihi! Gud vilken slapp dag!

Pussar J

Mysstart på helgen

154304-22

Mysmysmys hos Josefine igår, med film och mkt skvaller och tjejsnack ;)!
Tack älsklingar <3<3 Självklart saknade vi dock Malin, kom hem snart gullet <3
Idag blir det promenad med Josefine på Norrmalm, lite ärenden behövs göras och så kanske en fika! Kvällen är ännu oplanerad, men känner för att köra myshelg rent ut och mysa lite ikväll också någonstans!

/S

Filmmys!

Igår hade vi filmkväll hos Josefine darling i Hässelby Villastad, det var supermysigt <3 <3 Förutom en stundtals rolig, men tårdrypande film, så hade vi tjejsnack, of course! Att smaska på till filmen hade vi morrotsstavar och low fat chips som vi doppade i dipp, mums!
Alltid lika mysigt och roligt att umgås med er älsklingar <3 <3

Josefine hade självklart på sig de nya underkläderma från Victoria´s Secret, dom var bara too die for! Riktiga guldkorn hade hon hittat där! Dessutom tror jag att en viss pojke blir riktigt nöjd när han får kika närmare på dem! *thihi*

Efter filmmyset så mötte jag upp älsklingen som hade festat på Stureplan. Alltid lika underbart att få avsluta en lyckad kväll i hans armar! <3 <3

Pussar och Kramar / M

mörkblått och svart

Ville bara säga att jag tycker att mörkblått och svart är färger som passar oerhört bra ihop! Dessutom så tycker Ebba von Sydow det också! Det ser ju så himla chict ut! Håller ni inte med mig?

/ puss J

blåsvart

H&M Leverans

Blev överlycklig när jag kikade i brevlådan och hittade ett mjukt H&M paket adresserat till just mig :) I paket låg bland annat en riktigt söt bikini och en klassisk vit blus. Bikinin ska jag definitivt spara, men jag är osäker när det gäller blusen. Vad tycker ni? Kanske borde jag byta den till en annan färg, tex brun?

bikiniblus
Nästa uppdrag blir att ta sig igenom La Redoute katalogen som också damp ner i min brevlåda för några dagar sen, hihi :)


Kisses from C

Efterlängtad helg

Förlåt att jag inte har bloggat på ett tag, men har verkligen haft fullt upp. De senaste dagarna har varvats med intensivt skolarbete, träningspass och jobb. Tack och lov är det äntligen helg :) Det ska bli hur skönt som helst att äntligen kunna sova precis hur länge jag vill.

Första veckan skolveckan à la 2007 är alltså avklarad, och trots att den har varit slitsam för mig, finns det ändå små guldkorn som lyser upp min vardag. Kanske främst då mina söta vänner <3 den här vecakn har ni verkligen funnits till för mig och jag är så tacksam att ni finns i mitt liv :)

Sen måste jag även medge att jag måste ha ett av de bästa jobben ever! För er som inte vet jobbar jagbr nämligen som barnflicka åt två underbara små sötnosar, Lotten och Jacob. De får mig alltid på bra humör och är alltid lika glada att se mig <3 de gullungarna är bara too die for :)

Nu ska jag avnjuta en varm kopp te och ett saftigt äpple. Bloggar mer senare ikväll, om helgens planer, om jag hinner!

Love from C


äpple

Honeydew, Victoria's Secret och Culture Beach

Äntligen har mina honeydew rumba shorts med äpplen på kommit! :) Har haft seriösa cravings efter dessa ända sen jag såg dom på ASOS för ett tag sen. Som tur va hittade jag dom på Bingo Rimers underklädesbutik på nätet, sexy.se så jag beställde dom där ifrån eftersom det kändes enklare. Honeydew rumba shorts är ett riktigt must have i underklädeslådan (tillsammans med minst ett par hanky panky low rise och björn borgs "tjej kalsonger" förstås :) ).


Dessutom har jag också fått min bh från Victoria's Secret som jag beställde för cirka två veckor sedan. Och fast paketet kom från USA så fick jag det väldigt snabbt! Jag är supernöjd! Kan verkligen rekommendera www.victoriassecret.com. Enda nackdelen är ju att man får betatla tull från saker som kommer från USA men hur mycket man ska betala kan man enkelt kolla upp här!

Annars har det varit en lugn dag idag. Efter skolan lunchade jag med tjejerna. Love you <3<3. Efter det tog jag och Emma vår vanliga fredags simtur. Underbart! Jag hade på mig min rosa/bruna surfbikini som jag har köpt på Culture Beach i Nice. Ikväll blir det nog TVspel hos Cissi! Mys!
Ciao!

/ J

154304-17


Victoria's Secret, Honeydew (jordgubbar), Culture Beach

GYM

Hej alla läsare!

Jag ber först om ursäkt för att jag inte bloggat på ett tag, men det har varit så otroligt mycket att göra, så busy som jag är, så jag har tyvärr inte hunnit! Men jag lovar såklart att bättra mig :) Idag försov jag mig så jag hann inte till skolan innan vi slutade, så jag åkte iväg och lunchade med tjejerna direkt när jag vaknade, otroligt mysigt som vanligt! Vi planerade lite för helgen och sådär. Ikväll ska vi ta det lungt och antingen fika eller ha en myskväll hos Cissi i Bromma. Jag har även fått redan på terminens första betyg, i datorkunskap, det blev mvg :) Nu sitter jag här i svarta ICA-shorts och röd BP-tröja o ska efter att jag ätit lite wok (mums!) möta upp Moa och gå o gymma, jag har även håret i en hästsvans. Jag kan berätta sen om hur det gick!

Trevlig helg nu allihopa! :)


Puss <3
/D

Scones i Bromma

Så avslutas ännu en dag med lite mysigt bloggande, för jag förstår ju att ni därute knappt kan bärga er till nästa inlägg :)

Efter ett välgörande träningspass kom mamma och hämtade mig och vi övningskörde lite. Det var jättekul, och jag tycker verkligen att alla borde komma igång med körkortet, eftersom det både är bra att ha i vardagen, men också en merit när man söker arbete. Bra tips va!?

När vi kom hem igen och in från ruskvädret (asså jag förstår mig verkligen inte på det här - var är snön liksom) hade älskade papsen bakat scones! <3 <3 Helt supermysigt att sitta där med mamma och pappa och mysa i köket med tända ljus, nygräddat bröd och varmt the! Tack för att just ni är mina föräldrar!

Nu ser jag fram emot att krypa ner i min mjuka vara säng, helt bortkopplad från stormen som ihärdigt viner utanför fönstren, och läsa världens, för tillfället, bästa bok, "Da Vinci koden" av Dan Brown. En bok som jag varmt kan rekomendera. Annars tycker jag att Marian Keys böcker är helt underbara, man blir bara såå glad av dem!

Pussar och kramar / M

go' kväll!

Med raggsockorna på, keso&avocado-mackan framför sig och med en kopp kanelthé i handen kan jag meddela att filosofiuppgiften börjar arta sig :)

avocado



/ L


Dagens händelse

154304-14

Dagens händelse var definitivt när Josefine skrattade så mycket att en mandarinklyfta åkte upp i näsan! Hihihi, gumman då ;) <3

underverk

Tog en liten snabb runda på Bingo Rimérs underklädessida sexy.se (tack J! :) ) och hittade dessa sockersöta hipsters från Pussy Deluxe. Kankse blir en uppdatering i garderoben trots allt! Aren't they do die for? ;)

pussy deluxe

/L

Tips från Isabella!

Måste bara berätta om vad Isabella Löwengrip skrev på sin blogg! Playahead har sålts för 112 miljoner!! Jag menar OMG! Fast jag fattar ju, playahead är ju så kul och ett sånt utmärkt sätt att träffa nya människor på! Absolut värt pengarna!

Sedan vill jag bara tipsa om ett kvinnorforum (stiftelse) som heter Xist, som Isabella är mycket engagerad i, har öppet hus den 7 februari och, håll i er nu, Isabella ska vara där och prata om sin blogg!!! Fatta coolt!
Så boka in den 7/2 i elevkalendern nu! 

Pusselipusspuss

/S


kort skoldag :)

Dagen började väldigt bra då jag bokat en tid hos frisören klockan 0900 för att fräscha upp håret lite, vi måste ju alla klippa topparna regelbundet :) nu är håret fräsch å fint igen och eftersom jag redan var där passade jag på att beställa en ny klipptid. Detta för att man måste klippa håret var 8e vecka, för att det inte ska bli alltför slitet, men jag som sparar ut till lite längre hår nu ska inte behöva klippa mig förrän om 11 veckor :)
Idag hade jag även på mig världens mysigaste v-ringade tröja i svart färg, ett par leggins och till det ett vintage skärp från farmor som jag hade under brösten! När jag hälsade på henne över julen, så fick jag massor av gamla skärp som hon haft när hon var yngre, så fick jag också ett jättesött halsband i guld :)

I skolan var det allmänt mysigt, först kom syon förbi å pratade lite om högskolor och sånt, gud tiden går så fort - när blev vi så vuxna att vi måste börja tänka på högskolor/universitet? Personligen vill jag nog jobba, resa å mysa i ett år och efter det kan jag plugga vidare!

Väl hemma har jag sett ett avsnitt av Ugly Betty och nu är det dags att börja jobba på filosofiarbetet: Vad är kärlek? Ska försöka se till å bli klar i tid så att jag inte behöver sitta upp hela natten :) hihi

pusspuss<3
 
/ L


Jorgubbe på kedja

Skit sött halsband från asos.com med en liten jorgubbe längst ner (in style of mischa barton också, vem vill inte se ut som henne?).  Me like!

/ J


Lonliest girl in the world?

Idag har det mest vart jobb och plugg. Tur att jag hann titta förbi min alldeles egna lilla brommapojke i äppelviken:) Fick fullkornsbröd och Tropicana juice som uppladdning inför jobbet. Mums! Har btw gjort Mikalelas test också (ni vet det där med frågor som besvars via mp3:n) och på min begravning ska tydligen "lonliest girl in the world" spelas. Dessutom sak jag ha "trouble sleeping" i slutet av veckan. Hmm..

/ J

Älskar min Brommapojke

Förlåt att det dröjt så innan bloggandet från min sida idag, men nu äntligen lite tid över! Man har ju en del att göra så här på kvällarna, thihi!

Sitter och skriver i mitt rum och lyssnar på underbar musik som Daniela darling skickat - tack <3 <3
Känner mig verkligen avkopplat just nu, ännu en tuff skoldag, men med mycket skratt, mys och skvaller (självklart), är avklarad, min essä i filosofi om skepsism är färdig, och jag är förstås nöjd med resultatet (självklart kan jag lägga upp den här på bloggen om det finns intresse), en god middag med familjen är avslutad, och här sitter jag nu och bara njuter till ljuva toner! Men nu till det som gäller er: Jag hoppas att ni alla också har det underbart!

Efter skolan idag hann jag med ett besök hemma hos älsklingen i Bromma. Tack älskling för en supermysig eftermiddag, så himla underbart att bara få vara med dig <3 <3

Jag blev just tillfrågad om jag ville följa med till Laroy ikväll, men jag känner faktiskt för en myskväll med mamsen och papsen just nu. Man måste ju passa på när tillfällena bjuds. Att bara krypa ner under en filt i soffan med gosekatten Malte och en varm kopp söderthe (något jag verkligen, verkligen kan rekomenadera), slår lätt Stureplans heta nattliv om jag får välja.

Måste bara säga att det är såå himla kul med alla kommentarer till bloggen, det är väldigt uppskattat eftersom vi känner att det vi gör betyder något för så många, så fortsätt skriva allihop!

Pussar och kramar / M

Dagens Outfit

154304-10

Dagens outfit består av min t-shirt från Junk Food, som damp ner i brevlådan igår, är den inte bara to die for (bilden gör den inte rättvisa).  Till det ett vitt ribbat linne och miss sixtyjeans och långt guldhalsband, chict! 
Jag har fått så mycket positiv respons för att lägger upp bilder från mina outfittar, så det kommer jag att fortsätta med!

/S

Film och Frukt

Idag började jag dagen med en tallrik fil o müsli som jag la ner valnötter i, mums! Det och en kopp thé var en väldigt bra start på dagen! Sen så tog jag en promenad ner till bussen för att möta upp lillen och ta en till liten promenad och den här gången till skolan :) Vi tog en lååång lunch alla tjejer <3 Så vi satt o pratade, o skrattade såklart, väldigt mycket samt diggade musiken. Och jag måste bara berömma Moas helt sjukt söta outfit, den där marinblå tröjan är verkligen too die for helt enkelt! Efter skolan gjorde jag några ärenden innan jag åkte hem o myste ner mig under en filt och åt mellanmål och drack thé o började smått läsa lite filosofi, vad är meningen med livet? ja det undrar jag med, men just nu tror jag det bara är att mysa så mycket som möjligt med sina älskade vänner <3<3<3 Eftersom vi har så oootroligt MYSIGA och UNDERBARA liv!
Nu på kvällen åt jag en jättegod middag med en otroligt god fetaost-sallad till som jag lagade helt själv eftersom jag varit ensam hemma.. Sen har jag suttit och kollat på film och ätit massa frukt, Mums! :)

Nu måste jag verkligen sova och ladda för en ny skoldag så jag är pigg och fräsch imorgon! Jag kanske tyvärr inte hinner blogga då jag ska jobba efter skolan, har jag sagt att det är så otroligt lärolikt? Jag älskar att lära mig nya saker på jobbet :)



God natt <3


Måndags kväll med älsklingen

Så har man precis kommit hem från jobbet då, stressigt värre :). Gårdagen var desto bättre. På eftermiddagen kom älsklingen hem till mig. Vi åt middag med mamma och pappa och mamma hade lagart en super god (och kryddig :)) mexikansk soppa med vitlöksbröd till. Mums!

Resten av kvällen tillbringade jag och älsklingen i min säng framför vänner och CSI :) samtidigt som vi knapprade på saffran och choklad biscotti. Underbart! Precis vad jag behövde efter en tuff första skoldag.

/ J

m <3 jobbet

Passar på att blogga lite nu när jag kommit hem från jobbet - givande, stimulerande och utvecklande som alltid! Jag känner verkligen att jag vuxit som människa sedan jag började jobba, något jag tycker att alla borde prova på! För det är bara så himla kul :)

Tack för idag förresten Cissi, det vara bara så sjukt kul på affarsäengelskan, som alltid med dig darling <3 <3 Kan också meddela att vi fick vårt första mvg för terminen, så det ska bli spännande att se hur de andra betygen kommer se ut. Håll utkik på bloggen så berättar jag  självklart alla detaljer senare!

Pussar och kramar / M


Sjukgymnastik

Mitt första besök hos sjukgymnasten gick bra :) rehabiliteringen är på g, så snart är jag nog lika frisk som en lärka! hihi
ska åka iväg till träningen nu och se till å få kroppen fit, ska försöka å få över lite tid till bloggande senare ikväll!!

pusspuss <3

/Lillen

Little Black Dress

Kolla in den här underbara LBD:n som jag spanade in på ASOS alldeles nyss! Jag menar, hur chic är inte den?! Den är verkligen to die for! I love it! Eller vad säger ni?

/ J


Lbd

Underbara första skoldag

Ett snabbt instick hinner jag med innan den härliga middagen bestående av kycklingtortillas med avokado - det var helt underbart att träffa er alla idag darlings! <3  <3 Kan inte tänka mig en bättre start på sista terminen faktiskt!
Otroligt kul att få höra om Chrippas Thailandsresa också, så himla fin solbränna han hade gullungen!

Ikväll blir det ett träningpass, alltid skönt såhär på måndagskvällen, att komma igång liksom :) Ses imorgon mina älsklingar <3 <3

Pussar / M

Beautiful disaster

Förresten, är det någon mer än jag som tycker Mary Kates platinablond hår är en disaster? Jag tycker i alla fall att hon var mycket sötare innan.


154304-9

Puss C

OC & ortopedbesök

Jag vet, jag vet. Det är uttjatat men jag måste säga det en gång till: OC till frukosten det finns inte mycket mysigare än så :) anledningen till att lilla jag hann med sådan underhållning nu när man egentligen borde gått till skolan är helt enkelt för att jag skulle till ortopeden idag!
Skulle befinna mig där klockan 1300 å ville varken stressa innan eller efter så då tog jag ledig från skolan hela dagen idag hihi :)
Tack älskade Carl-Johan för ditt lycka till sms! Kändes så himla mycket tryggare att inta idrottsklinikens lokaler efter det! <3 <3
Ortopedbesöket gick för övrgit mina älsklingar alldeles galant! Inga avslitna korsband, inge fel på ledbandet å inte ens nånting på miniskel. Dr Bengt Gustafsson meddelade mig hjärtligt att jag endast stukat knäet och att vår alpernaresa på sportlovet är därmed räddat för min del! Det kändes alldeles underbart ska ni få höra.
Tack underbare Felix för samtalet efteråt för att höra hur det hade gått!
Ortopedbesöket följdes upp av: tro det eller ej, men ytterligare 2 avsnitt av OC :) hihi galen som jag är!

Ser fram emot att komma till skolan imorgon, missade tydligen första skvallret på första lunchen, ack får se till å ta igen det imorgon!!

Ikväll ska jag däremot kämpade med mitt filosofiarbete. Vad är kärleken? Lyder titeln, den ska vara inlämnad på fredag och jag skulle börjat 2 veckor sedan men ni vet hur det är med jullov *blink blink*

Ses imorgon pussungar!! <3<3

/Lillen


Tillbaka till verkligheten

Första skoldagen blev helt klart över förväntan. Sovmorgonen imorse till 11.45 var verkligen välförtjänad såhär efter lovet då jag vände helt på dygnet. Efter en givande samhällskunskapslektion lunchade jag med mina favorittjejer i klassen - hur mysigt som helst! Vi summerade det underbara lovet som innehöll både det ena och det andra (ni vet vad jag menar, hihi) och blickade framåt mot den sista terminen som kommer bli den bästa i våra liv! Eller i alla fall i mitt liv just för att jag har er tjejer <3
När jag kom hem kokade jag en stor kopp the till mig själv och kröp ner i sängen där min älsklingskisse Valdemar redan låg, bara så underbart skönt! Efter en timmes avslappning kände jag att det var dags att börja med en riktigt intressant essä som jag ska skriva i filosofi, jag skall skriva om den fria viljan och jag kan lägga upp den här på bloggen sen om ni är intresserade av att läsa den. Är övertygad att den kommer bli lyckad om jag lägger ner rätt mängd tid.
Snart ska jag kila iväg och träna, ska bli jätteskönt att röra lite på sig och träffa alla pinglor på träningen <3 alltid lika kul att vara med er! Ska försöka hinna med att blogga senare ikväll också.

Puss /C

Mysmåndag!

Så skulle man gå till skolan igen då, men det är inte så jobbigt eftersom vi bara har såå roligt i skolan! Jag älskar min skola och min underbara klass! Jag började med att gå upp ganska bra i tid så jag skulle slippa stressa och hinna äta en bra frukost o varsamt välja ut min outfit! Den blev dock ganska enkel men passade bra för första skoldagen! Vi lunchade ju alla tjejer som vanligt <3, så det blev god mat och en massa skvaller om allt som hänt på lovet. Det måste vara det mest spännande med att komma tillbaka efter ett lov, att få höra allt skvaller man mot all förmodan missat!! Jag var tvungen att skynda mig hem från skolan för att ringa mamma eftersom jag behövde lite pengar så mamsen skulle hinna föra över dom innan hon åkte från jobbet (A), efter det så gjorde jag mig ett stort och nyttigt mellanmål och en stor kopp thé och kröp ihop i soffan och satte på lite OC, det var jag värd :D Nu väntar en god familjemiddag för att jag sedan ska åka iväg o ta ett litet träningspass!



Puss så länge! <3
/Daniela

Önskemål

Har fått önskemål om att lägga upp min vintage Guns and Roses t-shirt, så här är den!
Har fått önskemål om att jag ska lägga upp min älskade vintage t-shirt. Självklart gör jag det! Försöker göra mitt bästa att svara på alla kommentarer även fast jag inte alltid hinner med , så fortsätt skriv allihopa!

/Sandra

Lyxkänsla

Jag håller verkligen med Lillen darling om att det är jättekul att bloggandet kommit igång, och hennes idé om undertecknande var ju självklart lysande! Puss på dig gumman <3 <3

Måste bara berätta om min alldeles underbara eftermiddag: efter att jag varit och handlat med mamsen och papsen, och både fått det ena och det andra, hade jag ett litet mini-spa här hemma, mys! Med tända ljus i hela badrummet och inpackning i håret kröp jag ner i ett varmt, härligt välgörande skumbad. Bubblorna var rosa och luktade oerhört gott, eftersom jag använt en badbomb från Lush. En affär som jag verkligen kan rekomendera till er som gillar att skämma bort er själva (eller nån annan för den delen).
Därefter smörjde jag in kroppen i papayalotion från Body Shop - så nu luktar hela jag som en utsökt karamell! LYX LYX LYX! Självklart avslutades min lilla treatment med föning och plattning á la antifrizz!
Kronan på verket blev dock den franska manikyren och mammas hemmagjorda calzone med fräsch tomatsallad.
Efter middagen tog mamma och jag en kvällspromenad med Alliz runt vattnet. Kan inte tänka mig en bättre avslutning på jullovet!

Ses imorgon mina tjejer <3 <3

Pussar / M

en liten instickare flickor.. eller hur var det ? ;)

tycker verkligen det är så himla roligt nu när alla verkligen tagit tag i det här med bloggandet. nu kan vui verkligen följa varandras liv hela tiden!!
dock måste jag säga att jag kan bli lite förvirrad när jag läser inlägget å inte vet vem det är som skriver, tihi. så flickor: vad sägs om att skriva sitt namn vid slutet av inlägget så alla hänger med? :)

pusspåer älsklingar, imorgon börjar ännu en dag på blackeberg och ännu en termin med er, den sista terminen tillochmed (vad ska jag göra seen? jag kan lika gärna börja gråta nu!! :'(  ). men vi har ju massor att se fram emot, vi får se det hela positivt hihi ;)
älskar er!! <3<3

/Lillen

Outfit

Åh! Jag tittade just runt på lite paparazzi-bilder och fastnade för den här! Kolla in Mary Kate och Ashely Olsens outfits, se hur de matchat den söta blusen och jackan! Dessa är verkligen två stilikoner jag som så många andra ser upp till, men det visste ni säkert redan.

Det var bara det jag ville säga :)

Skönhetstips!

Jag har hittat en perfekt produkt som slätar ut sånt där bångstyrigt hår som jag har :). Den heter Smooth Down och är en heat glide från Redken. Gör så här: Applicera några klick på fingertopparna och fördela jämt över handdukstorkat hår. Efter det är det bara att föna och palttånga. Resultatet blir superfint och du slipper flygigt och frizzit hår! Den här produkten är verkligen to die for och finns att köpa på utvalda håsalonger till ett mycket(!) överkomligt pris på 325 kronor.                                                                                                      

                                                                                                                                                                                               
154304-4

Mysjullov!

Jag får be om ursäkt för bloggtorkan från min sida, men ooj vilket jullov! Det har varit hur mysigt som helst och jag älskar verkligen mitt liv! Det började dock med lite norrländskt julfirande och väldigt mycket julmat med släkten såklart, det där med formen får man ta tag i senare, för vem kan motstå alla dessa delikatesser på julbordet? Och självklart måste jag berätta om mina fynd där uppe! Jag lyckades hitta en riktigt söt rätt klassisk svart kofta som passar perfekt till bara leggins, jag är såå nöjd! Sen så hittade jag även min nyårsklänning, förstååå hur lycklig jag blev! Det är iallafall en svart rätt enkel klänning ("den lilla svarta") med en söt rosett i midjan, längtar tills jag kan använda den igen då den kanske inte är så mycket av en vardagsklänning! Sedan fick jag faktist kedja igen plånboken för att inte slå till på bl.a. en jättesöt kashmere-kofta jag hittade, som självklart inte var på rea!
När jag kom hem så kände jag faktist för ett träningpass efter allt julgodis! Jag var heelt slutkörd! Men jag och Moa mötte iaf upp dom andra tjejerna (när vi äntligen lyckats få tag på alla!) vid Moa så satt vi i hennes mysiga lägenhet hela kvällen och åt godis (Hoppsansa!) och snackade massa skit och bara myyste, Love you <3<3! Vi planerade även inför nyår, och oj vilka lovande planer vi hade!
Så kom nyårsafton och det nya året skulle firas, jag skriver en liten sammanfattning av mitt år senare för jag förstår att många väntar, but heey, den som väntar på något gott..., hur som helst. Vi började kvällen i Emmas helt sjukt mysiga villa i Bromma där vi avnjöt en otroligt god middag med förrätt och huvudrätt! (vi bestämde oss för att skippa efterrätten då alla ätit för mycket godis, har ni smakat NK-mint?, under lovet) Till det drack vi väldigt gott vitt vin, som var gjort på druvan som faktist ger det godaste vinet! Efter maten fortsatte vi att dricka vin, för det var svårt att hålla sig när det var så utsökt! Sedan fick vi faktist ganska bråttom för att hinna möta upp alla andra innan tolvslaget som skulle firas på en mysig äng med väldigt trevligt sällskap! Självklart var det massa champagne också som både sprutades och drack! Sedan drog alla som var på ängen, det var alla våra närmsta vänner, vi kanske var 30 st, till en fest i närheten! Det var ett jättemysigt hus med ett jättestort allrum som alla var i, tack Joel för tillställningen, det gick ju lite vilt till kanske ;) ;) ! Efter det var jag och min underbara kompis Lillen ute på lite andra äventyr och kom hem lagom till att man skulle börjat skolan i vanliga fall, förså hur trötta vi var! Men oj vilken kväll! Tack allihopa <3
Dagarna efter nyår så umgicks vi alla tjejer <3 och Niclas såklart! Men han är ju en av oss :) hihi. Vi tog nån fika och hade flera myskvällar, vi har besämt att dra ner lite på festandet ett tag, det har ju blivit lite för mycket det senaste året!
Nu ska jag berätta om min helg, den har varit SÅ mys! I fredags så tog jag en lång sovmorgon och gjorde sedan en stor frukost framför OC, mys! Sedan tog jag en lång dusch innan jag mötte upp först Josefine och sen även Lillen, som hade världens sötaste outfit på sig, för att gå hem till Cissi i Bromma. Efter att vi varit där ett tag kom även Sandra och Niclas förbi! Vi hade bestämt oss för att kolla på film och snacka skit, som vanligt, hihi. Så där satt vi hela kvällen i hennes mysiga vardagsrum med stora indiskt inspirerade kuddar och drack söder-thé. När vi sedan skulle åka hem regnade det! Och förstår ni hur mitt hår såg ut när jag kom hem, jag var tvungen att göra en inpackning direkt!
Igår så jobbade jag, det är väldigt lärolikt! Jag drack min vanliga cappuccino och lunchade med Lillen, det är alltid lika trevligt att luncha med dig! Efter jobbet så hade vi tänkt att ta en öl.. Så jag och Lillen gick först förbi Ville, Anton (jättesöta tvillingar!) och Fredde och sa hej innan vi tog en promenad genom stan för att möta upp Niclas! Vi gick och satte oss på en mysig liten bar och tog en öl, sen kom även Josefine och Sandra! Vi blev inspanade av nåra gubbar, tihi, men dom var nog LITE för gamla! När vi suttit där ett tag så kom också Moa, Cissi och Oscar förbi för att spendera kvällen med oss! Tvillingarna och Fredde kom också, så efter att jag och Ville skojbråkat lite i soffan bestämde vi alla att vi skulle gå till ett annat ställe för det började bli lite trångt! Så vi fortsatte dricka billig dricka och digga musiken, och vi ägde ju verkligen det där stället! Alla var så INTE på vår nivå! Eftersom vi börjat rätt tidigt så åkte vi också hem tidigt, så efter att vi nattätit på Mc'Donalds där alla var, åkte vi hem och jag somnade bums :) Jag har haft ett jättemysigt jullov och en jättemysig sista helg! Tack alla som gjort den så mysig <3 Love you!

Idag ska jag göra mig en stor och nyttig lunch och bara vara hemma och ta det lungt, kanske lite hemmaspa i min jacuzzi! Imorrn är det dags för skola och den vanliga vardagen igen, det ska iofs bli skönt att hitta den normala balansen i livet igen!

Ciao!

Längtan och nostalgi på hög nivå

Igår var en supermysig dag! Självklart tack vare er darlings. Ni förgyller vardagen och gör minsta småsak till den underbaraste i världen - love you! <3 <3

Dagen började med att älsklingen väckte mig, lite tidigt tyckte jag först, men när vi gosade in oss under täcket och lyssnade på musik, insåg jag att dagen inte kunde börja bättre. Att vakna till Lifehouse med den du älskar vid din sida är verkligen en underbar känsla!
Vi kände oss välförtjänta av en lugn dag, eftersom vi trots allt gick upp tidigare än vanligt. Frukosten avnjöt vi faktiskt framför tv:n (!) eftersom det var storslalom från Val di Fiemme som pågick. Måste erkänna att längtan till Val d’Isère blev ortoligt stor när vi såg Anja och de andra tjejerna åka ner för backen. Ska bli så himla roligt att åka till Alperna i år, nu när jag vet hur kul vi hade det förra gången, eller hur pinglor!? Dessutom följer älsklingen med den här gången, underbart. Sovsällskap tackar man ju aldrig nej till! *thihihi*

Lite senare på eftermiddan åkte älsklingen för att träna (saknade honom på en gång), och då passade jag och mamma på att övningsköra! Det var otroligt roligt, och det gick faktikst bättre än någon av oss hade trott! För första gågnen släppte hon ut mig i den "riktiga" trafiken. Snart kommer körkortet ska ni se :)

Efter körlektionen skjutsade mamma mig till älsklingen i Södra Ängby - vi skulle äta middag där. Hans söta mamma hade lagat en underbar lasange med en fräsch sallad av avokado och tomat till. Oerhört gott! Under middagen ringde Cissi darling och frågade om vi ville följa med till stan och träffa resten av gänget. Och självklart säger man inte nej till en kväll med er! <3 <3
Slutligen hamnade vi på en litet ställe vid Fridhemsplan. Inte ett av placen vi vanligtvis går till, men det är alltid roligt att se sig omkring. Förutom mina älskade tjejer Cissi, Daniela, Sandra, Josefine och Jennifer, var självklart älsklingen med, likaså Niclas, tvillingarna Anton och Ville och vännen Fredrik. En härlig blandning av barndomsvänner och pinglor! Senare kom också Carl-Johan, nyligen hemkommen från Val d’Isère. Underbart att få träffa honom igen.
Låtarna på stället ingav för övrigt en otrolig nostalgikänsla - vad sägs om "Främling", "Summer of 69" och gamla Spice Girls hits! Som vi diggade!
Kvällen var perfekt, tack pojkar och flickor - mina favoriter!

Puss och kram på er alla!


Sista jullovsdagen!

Lördagskvällen var bara så mysig! Niclas tjatade på oss att vi skulle in och ta en öl på en liten mysig bar i stan. Inte kan man ju säga nej till en sån som Niclas så jag och Josse bestämde oss för att möta upp honom på Kungsholmen! Där mötte vi också upp Lillen och Daniela som kom direkt från jobbet. Där satt vi ett tag och hade verkligen urtrevligt tillsammans med mycket skratt och skvaller (Daniela fick dessutom uppmärksamhet från en söt orientalisk kille ;)) På baren satt också Jonatan (han har man ju en liten historia med.. tss) och Hanna som firade ettårsdag. Såå söta, grattis gullungar <3!! Senare kom också sötnosarna Anton, Ville och Fredrik för att säga hej. Ville hade snaggat sig.. hetare tvillingar får man leta efter säger jag bara hihi. Sen fick jag sms av sötnosen Micke som bjöd till filmkväll, men vi hade så trevligt tillsammans där vi satt så vi tackade nej. Därefter fick vi påhälsning av älskade Cissi, Moa och Oscar. Vi kände att vi kunde ju inte ta upp hela baren, vi hade ju blivit så många, så vi bestämde oss för att gå till ett annat ställe på Kungsholmen. När vi kom dit fick jag sms av darlingen Jesper, som bjöd oss på fest i Hässelby. Men det kändes lite väl långt så vi betämde oss för att stanna där vi var. Det får bli en annan gång, gullet ;). Vi tog några glas vin och sjöng med till schlagerlåtarna, haha. Det är nog bara vi som kan digga så som vi gjorde, eller vad säger ni *blink blink*!! Killarna runt omkring försökte få kontakt med oss flera gånger.. men vi höll oss mest för oss själva. Ledsen killar, men när man sitter med såna hetingar som Niclas, Oscar, Ville, Fredrik och Anton är det inte lätt att få vår uppmärksamhet, *fniss*. Men en söt Karlstadsbo lyckades iallafall få en liten pratstund med oss, kanske tack vare den söta dialkten :P. Sen kom också allas vår favorit Carl-Johan, nyss hemkommen från  Val d´Isère. Ledsen älskling att min hälsning liknade ett våldtäktsförsök, haha, men jag var ju så glad och se dig :D.  Efter ytterligagre ett par glas vin bestämde sig jag, Niclas, Josefine och Daniela för att möta upp Kasper. Han bjöd oss på efterfest på Söder, men vi kände faktiskt att det var skönare att åka hem.. shit vi pinglor har verkligen lugnat ner oss med partande på sista tiden, haha, men det är nog bara en period ;). Niclas bestämde sig iallafall för att åka dit medan vi mötte upp Jonatan och hans killgäng för lite Mcdonaldsmat. Jag tog såklart en påse minimorötter, mums! Vi satt och pratade ett tag och fick sen sällskap av resten av pojkarna också, som visst hade bråkat lite med vakten och blivit utslängda (är inte ett dugg förvånad *blink*).. ni är allt ena riktiga badboys ;).  Jag kom på att min buss skulle gå vilken sekund som helst och fick rusa iäg för att hinan med den. Sorry att jag inte hann med att krama och pussa ALLA hejdå, but you know i love you darlings anyway *puss*.
Väl hemma  kom älskade pappsen upp för att säga godnatt och sen gick jag och bäddade jag ner mig i mitt underbara duntäcke och somnade bums :). Vaknade inte förens klockan halv elva (vad har hänt med min dygnsrytm!) Nu sitter jag i mina Björn Borg-hotpants och min älskade Guns and Roses vinatge och ska göra mig lite brunch med avokadomackor, juice och fruktsallad, mums! Ska nog unna mig en riktig slappdag, för en gångs skull: mysa in mig i duntäcket, titta på film, fixa naglarna och kanske en ansiktsmask... Det är ju faktikst sista dagen på lovet!
Tack mina angels för ett urmysigt jullov med mycket skratt, flumm, mys, fikande och tokigt partande! Loooove you all<3

en underbar helg, en underbar start på 2007

gud asså jag har nog haft bland den underbaraste helgen någonsin. årets bästa helg hittils haha *blink blink*

på fredagen vaknade jag och bestämde mig för att börja dagen med underbart OCmaraton.titta på första boxen, GUUUD vilken nostalgi!! det kändes som om jag gick i ettan igen!! så då satt jag där med frukosten vid tvn och en filt runt mig, tro mig: hacka ner kiwin i yoghurten så smakar det riktigt gott ska ni veta!!
efter några avsnitt av det helt underbara Orange County, pratade jag lite med mamma om att jag inte alls hade så mkt pengar kvar i plånboken (mellandagsrea, kankse får skylla mig själv ;) ).. så då tyckte kära mammsen lite synd om mig å tog med mig på en liten shoppingrunda. 2 par björnborg boxers, ett par frankdandy å en ny klänning. garderoben tyckte om det måste jag tillägga! :D
när jag väl var hemma så åt jag två mackor med avocade och keso, guud så himla gott det var!, ni borde verkligen prova det. inte nog med att det är nyttigt så är det jättegott också!!
sen ringde underbara daniela å sa att vi skulle spendera kvällen hos cissi, så då mötte jag up henne å josse vi ängbyplan så gick vi hem till flickan. strax efteråt anlände niclas och sandra å niclas överraskade med ett snaggat hår! ouh ouh ouuh chad michael murray varning på den, akta dig niclas nu kommer flickorna slåss om dig ;) satt å pillade med håret hela kvällen, snaggat hår är ju huur mysigt som helst! <3 <3
plötsligt utbrister niclas att det kankse är dags å åka hem, gud tiden går ju så himla fort när man är med sina vänner. jag skulle kunna vara med er hur länge som helst!!

dock vaknade jag denna lördag lite tidigt för att bege mig till jobbet, kändes inte lika roligt det, men ett par latte på jobbet fick en ändå å vakna upp!
efteråt ville vare sig jag å daniela hem, så då bestämde vi oss för att sätta oss på nån bar i stan å ta några "after work", självklart möttes vi upp av både niclas, sandra och josse. och efter ett tag kom både moa, oscar och cissi, ingen vill ju missa lite mys en lördagskväll som denna! guud så trevligt det var, min röst är alldeles hes, så jag får verkligen hoppas att jag kan prata imorgon :)
ni är då det bästa vännerna man kan ha, love youu!! <3 <3

Tack Cissi

Tack söta Cissi för gårkvällen! Mysigt med en lugn chillkväll efter allt partande ;). Mycket skvaller och tjejsnack, stackars Niclas fick höra både det ena och det andra.. tss (Men det som sas i Ängby stannar i Ängby, eller hur Nicke ;))
Love you, darlings <3


Höjpunkterna 2006

År 2006 har varit ett så himla bra år! Hur mysigt som helst! Det är absolut det bästa året ever!
Här är lite saker jag gjorde:


  • Jag blev tillsammans med min älskling! Love you <3<3
  • Jag var utomlands tre gånger, i Serre Chevalier, Nice och Ayia Napa.
  • Jag hade en underbar sommar bl.a. på älsklingens landställe på fårö och med tjejrna på cypern (vi träffade väldigt trevliga pojkar där också *blink blink*).
  • Jag blev en bättre människa.
  • Jag fyllde 18 tillsammans med Emma. Vi hade hur mysigt som helst på Grill där vi satt och drack drinkar hela kvällen (kan verkligen rekommendera Juicy fruit, hur god som helst!).
  • Jag insåg hur mysiga vänner jag har! Love you <3<3
  • Alla vi tjejer blev jättebra kompisar med de underbara pojkarna Niclas och CJ (dom e så söta).
  • Jag har varit på sjukt roliga och tokiga fester!
  • Vi åkte till moas land och hade en hel mysig helg med grabbarna.
  • Jag provade jeans med Malin och kom i ett par 24.or! Kan ni tänka er det, efter all julmat! :)
  • Jag har börjat jobba på Björklund&Winqvist. Har sjukt trevliga kollegor där *blink blink*.
  • Har tillbringat mycket tid med älsklingen. Mys!
  • Jag insåg vilket perfekt och underbart liv jag har.

Det var höjdpunkterna 2006 och jag slår vad om att det blir fler 2007. Det blir nog ett år, minst lika fullspäckat med resor och fester.


Hur mysigt som helst

Idag har varit en lugn och skön dag. Klev upp ovanligt tidigt för att vara en jullovsdag och begav mig in till älsklingen vid st eriksplan. Tillsammans med hans mamma och syster avnjöt vi en underbar lunch som hans syster hade tillagat, vegetarisk quiche och till det sallad och pain riche - mums! Det är alltid lika trevligt att umgås med han och hans familj.

Vid sextiden åkte jag hem, eftersom älsklingen skulle jobba. Till middag lagade jag fullkornspasta med paprika och fetaost - jag vet, skum kombination, men det var det enda jag lyckades gräva fram ur vårt alldeles för tomma kylskåp. Min egen lagade middag blev överförväntan, jag är ju trots allt ingen mästerkock.

Efter middagen kom Lillen, Josefine och Daniela förbi, och inte långt efter dem kom Niclas och söta Sandra - som dessutom hade två underbara chipspåsar med sig, de var bara to die for! Jag kokade te till hela sällskapet, och tillsammans spenderade vi kvällen i soffan framför teven. Det är alltid lika kul att umgås med er tjejer, och Niclas känns verkligen som en i gänget! Vi utbytte det senaste skvallret och samtalade om den kommande helgen, dvs. de sista dagarna på lovet! Jullovet har verkligen gått fort, men jag tycker det ska bli skönt att komma tillbaks till skolan igen och det vanliga rutinerna.

Måste bara tillägga hur söt Danielas outfit var ikväll. Hon hade en liknande kofta som denna från Gina Tricot, tillsammans med ett par enkla svarta strumpbyxor - hur sött som helst!

Kofta

Puss och kram från C