total bloggtorka?

på grund av nära inpå pinsam bloggtorka från mina vänners
håll, får jag helt enkelt lyfta mina vingar och utforska nya platser

http://dendarlillen.blogg.se


självklart kommer jag även blogga här lite då och då :)
hejsvejs så länge!


<3
/L

Studentskivordebut!

Ikväll smäller det, NU börjar studentskivperioden.. NU kommer det hålla i sig å några veckor.. Tokmycket festande på vardagarna, för att sedan ta det lite lugnare på kvällarna-

MEN innan man får dra sig mot Kungsholmen för några öl, måste man göra som som hamnat låååångt ner på priolistan på lovet, dvs. plugg... Ett sociologiarbete i Samhällskunskap, sen efter det. I'm ready to go!




Kvällens skiva:
Engelen/Kolingen - Amanda, Mirsini, Frida, Amanda och Karin


<3
/L

nordiska mästerskapen och pojkvänsmys

imorse så fick jag vaknade på tok för tidigt för att det vankades NM i truppgymnastik! Somliga kankse inte vet det, men det är en sport jag själv utövade i 12 år men slutade i julas eftersom jag hade en återkommande knäskada. men men, inte gråta gamla tårar!

tävlingen var hur som haver riktigt jävla bra att se på! Resultatet blev som följer: Danmark vann både mixtkategorin och herrarna, medans Island vann damernas del :) Stort grattis!

nu sitter jag här vid datorn hos Carl-Johan medans han ligger i sängen och mest skrattar åt mig, korkad kille. inte skratta åt flickvännen, lärde mamma han aldrig något hyffs eller? haha
Kvällen ska spenderas med grillmiddag och filmtittande! PERFEKT avslutning på en bra dag!

<3
/L

en kändis mitt bland oss!

visst är det svårt att inte känna igen denna otroligt söta gosse med vår alldeles egendesignade vive les alpsdress? :D över natten har han tydligen blivit pollenallergiker OCH fått skådespelarkarriären i full rullning, glamouröst, haha starspotting på hög nivå!


vill ni se hela klippet får ni klicka på den här länken och leta fram vår nya stjärna!

<3
/L


himmelrike

det är underbart att fylla år. inte nog med att alla önskar en en trevlig födelsedag så har Vagabonds Scarletskor äntligen nått sin rätta ägare. studentskivor here i come!

scarlet, vagabond

<3
/L